Gode råd til at få din firmahjemmeside delt på sociale medier

Gode råd til at få din firmahjemmeside delt på sociale medier

Med virksomheder er der ofte kæmpe fokus på Google og derved søgemaskineoptimering, og det er der heller ikke noget galt med. Men ofte glemmer mange virksomheder at lave deres hjemmeside til helt almindelige mennesker, og det er en skam, for hvis din firmahjemmeside eller webshop skal blive delt på sociale medier, så skal din side fungere optimalt. Hvis du har en der leder efter ledigt værelse i København, så skal du opbygge din hjemmeside på den måde, at de gerne vil dele din hjemmeside på sociale medier.

Det gode ved at tænke på brugervenlighed på denne måde er, at Google også har kæmpe fokus på det. Hver gang Google laver en opdatering, så handler det altid om, hvordan de kan finde mere relevant indhold for deres brugere. Derfor er en side, som brugere gider at blive på og dele med deres venner bedre end en side, som hurtigt bliver forladt. Det er hele tiden denne vej, som udviklingen går, og derfor kan du ligeså godt være på forkant med det.

Her er nogle råd til, hvad du kan gøre med det samme.

 

Skriv gode guides

Alle virksomheder ved godt, hvorfor det er godt at have en firmablog. Alligevel er der nærmest ingen, der bruger det, og det er et kæmpe problem for din blog er et perfekt sted at skabe kvalitetsindhold til dine kunder.

Hvis du går ind på findroommate.dk, kan du se, hvordan de både har skabt en brugervenlig side, samtidig med at de skaber gode blogindlæg, som kan hjælpe brugerne af deres hjemmeside.

Med denne slags artikler gør de, at når Google brugere søger på en vending som ledigt værelse København, så kommer deres hjemmeside lettere frem.

 

Lav videoguides

Det er svært at sige, at videoguides er det nye, for det har snart været her i lang tid. Men de fleste virksomheder udnytter ikke potentialet i videomediet, og det er en skam, for der er rigtig meget at hente, når det kommer til SEO og brugervenlighed overfor kunderne.

Det er en god idé at lave en masse kvalitetsvideoer, som beskriver de samme ting, som dem du har skrevet om i dine guides.

Herudover kan du lave en række videoer, som laver nogle af de populære emner fra Youtube.

 

Brugervenlig hjemmeside og webshop

Hvis din hjemmeside skal deles, så kræver det også, at du har en brugervenlig hjemmeside eller webshop, som besøgende kan finde rundt i. Der er ingen, der deler en hjemmeside, som de ikke kan finde rundt på.

Derfor er det så vigtigt, at du sørger for at skabe masser af kvalitet og have en hjemmeside, hvor dine brugere kan finde denne kvalitet.
Hvis  du følger disse råd, er du langt længere fremme end stort set alle dine konkurrenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *