Annoncering på Snapchat er stadig noget af det nyeste inden for annoncering på sociale medier i Danmark. Der er derfor fortsat ikke mange virksomheder, der arbejder med annoncering på Snapchat sammenlignet med sociale medier som Facebook. Der er dog gode muligheder for at annoncere på Snapchat, som vi vil forklare lidt om nedenfor.

Lav annoncer i Discovery eller MyStory

På Snapchat kan du hovedsageligt lave to slags annoncering. Du kan lave annoncer i Discover-delen på Snapchat, hvor annoncerne vises sammen med det organiske indhold, og på den måde ramme brugerne, samtidig med, at de kigger på det organiske indhold.

Du har dog ikke mulighed for at vælge hvilket indhold, som du gerne vil have at din annonce bliver vist sammen med.

En anden mulighed er at lave videoannoncer i brugernes MyStory, hvor annoncerne dermed vises mellem opdateringer fra brugernes Snapchatvenner. På den måde, bliver annoncerne også vist sammen med det organiske indhold, der her kommer fra de personer som brugeren er venner med på Snapchat.

 

Foruddefinerede samt brugerdefinerede målgrupper give gode muligheder

På Snapchat har du gode muligheder for at definere din målgruppe. Du kan definere din målgruppe på to måder:

  • Foruddefinerede målgrupper
  • Brugerdefinerede målgrupper

De foruddefinerede målgrupper, er målgrupper som Snapchat har lavet og som fx tager udgangspunkt i livsstil eller interesser. Snapchat laver blandt andet målgrupperne ud fra deres eget data.

Men du har også mulighed for at lave dine helt egne målgrupper, ved at lave brugerdefinerede målgrupper, som du fx kan lave ud fra maillister, og dermed rammer personer som måske allerede kender dit produkt.

Når du laver en annonce på Snapchat, gælder det om at tænke over, hvordan du bedst muligt rammer din målgruppe og fanger deres opmærksomhed, for at de ikke forlader din annonce med det samme.

Det gælder derfor om at lave en annonce der vil ramme din målgruppe bedst muligt, så de bliver interesseret i dit produkt.

 

 


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *